Automate your Marketing
with Womplify




 
Al-Kisah Kami FotoPage

By: Faizul n Malinda

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 3-Feb-2007 15:40 Email | Share | | Bookmark
Winter in our heart...



Last weekend, we spend our time together in Leicester. Kami berasa sangat bahagia... walopon hanye la utk 3hari sahaja...hehe...

Kami berjalan2 di taman sambil menangkap beberapa keping gambar kerana kami sgt lapar, tapi kami tangkap jugak gambar dgn menahan lapar...

Ini adalah pemandangan taman di waktu nak petang...cuaca tak begitu sejuk walopon winter...kelihatan seorang nenek sedang bace suratkabar. Kami tangkap banyak jugak gamba nenek ni..tapi die macam tenggelam di dlm pembacaannye, mungkin die buat2 asyik dgn paper itu sbb die tau kitorang sebuk amek gamba die...


Ini adalah salah seekor penghuni taman yg indah itu..ia adalah seekor tupai yg sgt comel dan lincah melompat2...


Ini gamba yg ditangkap oleh Malinda, die sedang cube belaja menggunakan kamera Faizul yg agak kompleks... maka, cara automatik adalah pilihan yg mudah bagi Malinda...


Kami makan di Nandos di city pada arituh... makan seekor ayam yg pedas dan sedap... gamba ini ditangkap kira2 15minit sebelom pinggan besar ini menjadi licin... Kami sangat suke makan... Time makan adalah waktu yg indah bagi kami berdua...lagik2 kalo tengah sangat lapa seperti pada hari itu...




Saturday, 30-Dec-2006 09:00 Email | Share | | Bookmark
Honeymoon in Langkawi Island Paradise!!! 23-30Dec 06 in memory..

Coming Soon!!! This FP will be updated... this is just the peek preview...hehe







Why Langkawi Island? why not other places in europe or at least Bali?
The answer will show up in the pictures later... just wait my frens...

Dari sudut kacamata kami, keindahan Langkawi semakin menyerlah dgn adenye senyuman dan tawa riang kami berdua (yg suke dapat bercuti tanpa pikir utk membace dan mengulangkaji pelajaran) yg tidak menganganggu pelancong2 lain...
Dalam kata lain, u yourself create the romantic moments... hihihi...




Saturday, 23-Dec-2006 15:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Nikah Kami

Video tgh mekapan
Siaaaap...
Di rumah Faizul tika itu...hehe...persiapan mental n fizikal...
View all 32 photos...












Sunday, 3-Dec-2006 23:24 Email | Share | | Bookmark
Surprise Party from TCD girls...

1)

some of the food, yummy...aku jua turut memasak

2)

berfoto before makan...lapa nih...

3)

muke2 org suke mkn

4)

lame btol nak tunggu saat dpt mkn kek cheese nih..

5)

bergamba lagik

6)

muke menunggu kek cheese...

7)

happy faces, sarangheyyoooo

Selepas makan kek sume tibe2 rini,jia mengedarkan goodie bag utk sume orang. Sume gembire main bende tiup2 pink tu...aku punye bende tu rosak, xde bunyik pon , pastu baru aku perasan dlm goodie bag aku ade crown. hahaha.... ...aku ajak diorang pakai same2, rupenye aku sorang je ade bende tu... Baru le aku realize diorang buat party tu utk aku...
Mekaseh kawan2...sarangheyoooooo!!! Mekasey byk kpd organizer, a.j.k majlis dan semue yg terlibat...
Ni antara party terbest penah aku ade..huhu...
Hadiah mereka?perghhhhh!!! istimewa geler!!!!hahahhahahaha.....

8 )

isy...besungguh2 aku bukak adiah diorang nih...hepi sgt...

9)

million thanks my friendss..i love u a lot!! what a love lovely surprise for me!!


Tuesday, 28-Nov-2006 22:31 Email | Share | | Bookmark
Invitation Card - Malinda's Wedding Reception, 24 December 2006






[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net